RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost dinamovist, ironizat de jurnaliștii din țara unde a fost legitimat: „Cum să viseze la națională?”

Interviul oferit de Constantin Nica zilele trecute în media românească a ajuns și la vecinii sârbi.  

Fotbalistul afirmase că ar putea fi cel mai bun fundaş dreapta din România dacă ar ajunge la un nivel bun de pregătire fizică. Acesta semnase cu Vojvodina Novi Sad în iarnă după despărțirea de FC Voluntari, însă fostul jucător al lui Dinamo nu a apucat să debuteze pentru trupa sârbă. Mai mult, între timp și și-a reziliat angajamentul cu echipa aflată pe locul 3 în campionatul din țara vecină.

Deşi a semnat, antrenorul Lalatovic nu i-a oferit posibilitatea de a-şi face debutul. Nica nu a fost nici măcar pe foile de joc din Superligă şi este evident că Lalatovic nu a crezut în el la fel de mult precum conducerea.

 

Deşi nu-şi aminteşte când a jucat ultima oară un meci oficial, Nica a dezvăluit într-un interviu din presa locală că-şi doreşte să revină la echipa naţională a României” a notat portalul sârb informer.rs.

Constantin Nica are o singură selecție pentru prima reprezentativă a României. Se întâmpla în vara lui 2013 când tricolorii remizau într-un meci amical împotriva Slovaciei, 1-1. Atunci fotbalistul de 27 de ani a bifat 19 minute. La vremea respectivă, Nica tocmai se transferase de la Dinamo la Atalanta.

CITEȘTE ȘI –>> Fotbalistul căruia pandemia i-a oprit explozia: “Am pierdut mult la nivel fizic”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare