RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un fost dinamovist este de partea lui Contra: “Eu îl susțin pentru a rămâne la cârma echipei!”

Dinamo pare că nu găsește drumul victoriilor nici în acest sezon de Liga 1, “câinii” având sub comanda lui Cosmin Contra 4 infrângeri consecutive!

După înfrângerea din ultima etapă a Ligii 1, 0-2 cu Sepsi, clubul din Ștefan cel Mare a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în campionat, iar scaunul antrenorului Cosmin Contra deja începe să se clatine.

Fostul membru al Generației de Aur, Florin Răducioiu, este de părere că în continuare trebuie să i se dea credit lui Contra, deoarece la Dinamo este o situație foarte dificilă odată cu venirea noilor jucători, cărora le trebuie timp pentru a se integra. Răducioiu consideră un act de onoare faptul că “Guriță” a declarat că după ultimele rezultate îi este rușine că poartă sigla lui Dinamo pe piept.

393682 florin raducioiu

Eu sunt pentru a rămâne la cârma echipei. Este un antrenor cu mare experienţă şi eu îl stimez foarte mult. Nu e uşor să construieşti aşa de repede o echipă în contextul actual la Dinamo sunt foarte mulţi jucători. Are încă nevoie de timp.

Am numai cuvinte de laudă pentru faptul că antrenorul spune primul că îi este ruşine şi că situaţia nu este bună. Şi el se simte unul dintre principalii vinovaţi. Asta îi face o onoare. După aia, presiunea este din ce în ce mai mare şi riscul este ca lucrurile să se înrăutăţească foarte mult şi inevitabil poate fi dat afara, pentru că asta este soarta antrenorilor!, a spus Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Citește și Rotaru a dezvăluit cheia succesului de la Craiova: “Am trei analiști. De acei trei nu știe nimeni!”

Fostul atacant al “câinilor” consideră că la Dinamo este nevoie de răbdare în acest moment, dar în același timp toți jucătorii trebuie să se pregătească intens pentru ca echipa să înceapă să lege victorii.

“Din păcate, nu sunt rezultate, jocul este oarecum bun, dar pierdem foarte multe puncte şi ne îndepărtăm din ce în ce mai mult de obiectivul pe care îl au acela de a se califica în play-off. E nevoie de un pic de răbdare. În plus, sunt foarte mulţi jucători străini.

Este importantă şi partea tehnică, dar mai ai nevoie şi de mai multă forţă pe plan fizic. Trebuie să fie şi mai bine pregătiţi. Dinamo are nevoie de câteva victorii, de o înlănţuire de victorii, care să poată să le dea încredere în propriile posibilităţi. Nu mă interesează cum joacă, doar să înceapă să câştige!“, a mai spus Răducioiu.

Dinamo ocupă în acest moment locul 14 în Liga 1, cu doar 5 puncte acumulate în cele 8 mecuri disputate în actualul sezon.

Citește și Mircea Rednic și-a luat vacanță: „Nu semnez cu nimeni până în decembrie”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare