Un fost dinamovist e sincer înainte de derby: “PCH va fi la nivelul Ligii Campionilor”

Dinamo FCSB

Dinamo se pregătește de marele derby cu FCSB, însă ambele echipe tremură pentru prezența în play-off-ul Ligii 1.

Cornel Țălnar este dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Dinamo, dar îi laudă pe fani și e convins că Peluza Cătălin Hîldan va fi la înălțime pe Arena Națională.

“Din păcate, Dinamo de azi nu prea îmi mai spuen nimic. Doar PCH face cinste acestul club și ține steagul sus indiferent de vremuri. În tribune, în mod sigur, PCH se va ridica la nivelul Ligii Campionilor, iar pe teren doresc să învingă Dinamo. Dar mă deranjează când fostele glorii nu sunt atrase pe lângă această echipă. Ușor, ușor toate fostele glorii ale lui Dinamo au fost îndepărtate.

De bine de rău, Gigi Becali l-a ținut aproape pe Helmuth Duckadam, dar Ionuț Negoiță ce a făcut? Să îl ai tu în București pe Cornel Dinu și să nu îl atragi de partea ta? Să nu beneficiezi de experiența și de imaginea lui Dinu mi se pare o mare prostie.

Din generația lui Cornel Dinu nu este nimeni în actualul club, nici din generația mea, iar jucători precum Marius Niculae, Giani Kiriță sau Florentin Petre nu sunt nici ei în club. Este o mare greșeală. Este un Dănciulescu, dar el ba pleacă, ba revine. Este mare păcat”, a spus Țălnar, pentru ProSport.

Talnar

“Eu unul știu peste 50-60 de numere de telefon, pe dinafară, din agenda mea telefonică. Știu pe dinafară echipele lui Corvinul, Universitatea Craiova, FC Argeș, aproape toate marile echipe ale lui Dinamo din anii de glorie, dar am ajuns să nu știu primul 11 al lui Dinamo din zilele noastre. Ăsta este crudul adevăr”, e convins Țălnar.