Florin Răducioiu, 48 de ani, a vorbit despre situația în care se află fostul său club. Acesta este de părere că la echipă au fost aduși foarte mulți jucători străini, iar formația se poate numi ”Internationale Dinamo”.

Fostul dinamovist este dezamăgit de faptul că echipa antrenată de Mircea Rednic are în componență foarte mulți jucători din străinătate. El a explicat că nu este mulțumit de situația clubului și că nu își dorea ca Dinamo să ajungă să schimbe atât de mulți jucători.

Eu nu am văzut o echipă în România, în Belgia, care schimbă în pauza de iarnă atât de mulţi jucători. Cred că e un caz unic în România şi în lume. E un haos. E gestionată greşit această campanie de transferuri. Sunt foarte dezamăgit de tot ce se întâmplă acolo şi nu e ăsta Dinamo pe care eu îl doream ca suporter şi ca fost jucător acolo.


Practic am devenit o echipă belgiană, nu mai suntem o echipă românească. Sunt numai belgieni, francezi, practic e o echipă străină. Internaţionale Dinamo o putem numi. Pentru că nu ştiu dacă mai sunt români.” 
a declarat Florin Răducioiu pentru TelekomSport.

Formația din Ștefan cel Mare se află pe locul 11 în clasamentul Ligii 1, la 9 puncte de ultimul loc care asigură prezența în play-off!