Un fost dinamovist a dat verdictul înaintea meciului din această seară: “Cred că CFR se va impune!”

Dinamo București va primi vizita campioanei României din sezonul trecut, în această seară, de la ora 20:30!

Dacă din punct de vedere financiar formația din Ștefan cel Mare se află pe marginea prăpastiei, pe plan sportiv “câinii” au început să lege victoriile, astfel că primesc vizita clujenilor cu un moral bun. Dinamo vine după patru victorii consecutive, iar elevii lui Jerry Gane speră să reușească surpriza în această seară și să se impună în fața CFR-ului.

Fostul jucător al lui Dinamo, Lucian Goian (37 de ani), a prefațat disputa din această seară și consideră că în ciuda parcursului bun din ultimele meciuri al dinamoviștilor, ardelenii vor fi cei care se vor impune. Goian este de părere că experiența clujenilor, dar și agitația de la Dinamo din ultimul timp vor cântări enorm în rezultatul final.

goian

“Sunt aproape de play-off și azi au un meci foarte greu. CFR și-a revenit după eșecul de la Berna și a obținut o victorie clară în fața FCSB-ului, iar Dinamo are trei victorii și un egal.  Au trecut, pe moment, peste situația critică de la club. Probabil că jucătorii sunt conștienți că până în iarnă vor trebui să rămână la echipă, să joace și să aibă rezultate, iar după aceea să aibă ceva în spate cei care își doresc să plece. E normal. 

CFR trebuie să rămână aproape de FCSB și Craiova, nu își mai permit pași greșiți. Edi Iordănescu a început să se integreze la CFR și cunoască echipa. Jocul s-a schimbat puțin în bine ca atitudine și o să fie un meci de 1X2.

Citește și Gigi Becali, mărturisiri inedite dintr-un moment greu al vieții sale: “Doamne, îți mulțumesc că m-ai adus în pușcărie!”

Cred că CFR se va impune. Au mai multă experiență, sunt o echipă mai puternică din punct de vedere psihic. Chiar dacă au una sau două absențe, cred că CFR-ul este echipa mai bună în momentul acesta. Chiar dacă Dinamo traversează o perioadă bună, dar instabilitatea de la Dinamo din ultimul timp mă face să mă îndoiesc de constanța echipe și pronosticul meu este că CFR se va impune, 1-0, 2-0!”a spus Lucian Goian, potrivit Pro Sport.

Comentăm duelul Dinamo – CFR Cluj în timp real pe Facebook, în cadrul unei noi ediții a emisiunii ”Realitatea Sportivă Live”.

Lasă-ne părerea ta în secțiunea de comentarii. Cele mai bune vor fi citite în direct!

Citește și CFR Cluj, absențe importante înaintea meciului cu Dinamo! Trei jucători sunt out pentru partida din această seară