Un fost căpitan de la FCSB avertizează înainte de meciul cu Topola: “Se poate întâmpla orice!”

bourceanu-fcsb

Alexandru Bourceanu (35 de ani), fost căpitan al echipei FCSB din perioada când aceștia reușeau să învingă sau chiar să elimine din Europa, echipe precum Chelsea sau Ajax Amsterdam, este de părere că, fiind doar o singură manșă, se poate întâmpla orice în meciul din această seară cu Backa Topola!

Bourceanu a comentat situația actuală de la clubul pentru care a evoluat mai mulți ani și în tricoul căruia a obținut cele mai mari performanțe sportive, echipă care în prezent este lovită crunt de coronavirus. Fostul lider de la mijlocul terenului a vorbit și despre fostul său coleg din vestiar, dar și din centrul liniei mediane, Mihai Pintilii, care va sta pe bancă ca antrenor în meciul de diseară.

Citește și Un fost antrenor de la FCSB, îngrijorat înaintea partidei cu Topola: „Va fi dificil să reuşească să facă o echipă!”

“Cei de la Topola după 7 meciuri ocupă locul 12, cred că faptul că joacă în deplasare este un mic dezavantaj pentru echipa noastră. Avem ceva probleme, dar cred că cei care îi vor înlocui își vor face treaba. Sigur că vor fi probleme, dar e o situație complicată peste tot și trebuie să te adaptezi. Nu am apucat să vorbesc cu Pintilii, îi urez succes pe bancă, cred ca se va descurca în vestiar, este un lider recunoscut. Sunt multe meciuri, e o situație complicată urmatorul meci. Dacă va juca acasă, are un atu.

Faptul că se joacă într-o singură manșă se poate întâmpla orice. În plus, cred că au un lot destul de bun, sigur, sunt 2-3 poziții unde pot să aducă jucători, de la mijloc în sus e o echipă în formare.

Dacă sunt 10-12 jucători infectați, atunci va fi o situație extrem de complicată. În momentul de față este o situație extrem de ambiguă”, a declarat Bourceanu pentru ProSport.

Alexandru Bourceanu s-a retras din fotbal la finalul anului trecut și a declarat că următorul său obiectiv pe plan fotbalistic este să antreneze.

Citește și • A uitat de rivalitate! Antrenorul unei rivale a FCSB-ului, mesaj de încurajare pentru fotbaliștii lui Petrea