Un fost căpitan al Rapidului acuză: “Nu m-a căutat nimeni din club”

Costin Lazăr a abandonat fotbalul în vara trecută în tricoul celor de la FC Voluntari, deși fostul mijlocașul și-ar fi dorit o retragere de la Rapid.  

Acest lucru nu a fost însă posibil pentru că nimeni nu l-a dorit la echipă chiar dacă el ar fi fost dispus să joace chiar și în ligile inferioare pentru alb-vișinii.

“Nu m-a sunat nimeni niciodată să mă duc la Rapid. Eu eram dispus să mă duc la Rapid în Liga 3 când am venit din Grecia. Venisem cu gândul să mă las, pentru că mă operasem, dar am acceptat oferta de la Voluntari. Am făcut bine că m-am reapucat, pentru că am adus Cupa și Supercupa pentru un club mic al României, care nu cred că va mai face performanța asta”, a precizat Costin Lazăr pentru Pro Sport.

lazar voluntari

Chiar dacă Ovidiu Burcă i-a transmis fostului căpitan din Giulești că îl așteaptă la echipă, Costin Lazăr a pus și o condiție.

“Au fost niște mesaje din partea unui coordonator de la copii. Eu nu vreau să mai antrenez la copii. Când va fi o ofertă, aș vrea să fie Liga 3 cel puțin”, a mai spus fostul fotbalist în vârstă de 38 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Spectatorii au amuțit în tribune! Doi coechipieri, la un pas de bătaie chiar pe teren