Un fost candidat la șefia FRF iese la atac: ”Gino Iorgulescu e hoțul hoților. A prăduit o mie de meciuri”

Fostul candidat la șefia FRF, la alegerile din 2014, a povestit că Gino Iorgulescu, actualul președinte al LPF, era unul dintre experții jocurilor de culise din fotbalul românesc în urmă cu aproximativ 30 de ani.

gino iorgulescu lpf

“Am citit un articol de Marius Oprea în care am aflat că Securitatea e infiltrată în toate domeniile societății. Păi asta știam și eu… Traiască România Liberă! Mă bucur că aici la voi am puterea să spun ce vreau.”, a spus Răducanu, pentru ProSport.

„Nu am nicio șansă să antrenez, deși am licență! Pentru că eu mă lupt cu răul din fotbalul românesc… Lupt împotriva lui Răzvan Burleanu și Mircea Sandu. Nu mi-e dor de Dinamo, mi-e dor de CS Dinamo. Eu sunt refuzat de toți conducătorii. Îmi aduc aminte de hoțul hoților, Gino Iorgulescu. A prăduit o mie de meciuri, de aia hoț. Să mă dea în judecată, că are bani! S-au trântit meciuri până în 1989 cu duiumul!

Gino Iorgulescu mi-a recunoscut că fotbalul românesc e o mocirlă. M-a invitat să vin el la FC Național, dar nu m-am dus. L-am refuzat. Nu pot să lucrez cu el”, a declarat Sorin Răducanu, pentru ProSport.

sorin raducanu

Sorin Răducanu a evoluat în cariera sa pentru Dinamo Victoria Bucureşti, Gloria Reşiţa, Dinamo Bucureşti, FC Olt, FCM Braşov, Sportul Studenţesc, Aris Limassol şi Wuppertaler SV.

CITEȘTE ȘI Un impresar român are doar cuvinte de laudă la adresa lui Becali: ”Îl respect! Ce forță are FCSB!”