Florin Gardoş a vorbit despre motivele care l-au făcut să plece de la Craiova după o jumătate de sezon. De două ori campion cu FCSB, Gardoş a explicat şi motivul pentru care exclude o revenire în tabăra roş-albaştrilor.

Florin Gardoş a sperat să îşi relanseze cariera la Craiova, însă echipa din Bănie l-a împrumutat la Poli Iaşi după mai puţin de şase luni. Internaţionalul în vârstă de 30 de ani a avut doar cinci apariţii în tricoul alb-albastru.

„Am pierdut la un moment dat echipa, apoi am început să fiu din ce în ce mai nemulţumit de situaţia în care mă aflu. A fost un moment în care am avut o ieşire nervoasă, am avut conflict cu antrenorul şi atunci s-a terminat totul. Nu am mai primit o a doua şansă” – a povestit Gardoş la Digi Sport aventura de la Craiova.

Gardoş exclude total varianta unei reveniri la FCSB, echipă la care a câştigat două titluri de campion, o Cupă şi o Supercupă.

„Am avut două tentative de a mă întoarce, dar am fost refuzat. E foarte puţin probabil să mai ajung vreodată acolo, cât timp este actuala conducere” – a mărturisit Gardoş.

Florin Gadoş are 14 selecţii la prima reprezentativă a României.