Un fost campion din Liga 1 e convins: ”Vom avea un derby frumos în play-out”

FCSB și Dinamo se află în situații asemănătoare în Liga 1, iar un fost jucător al ”câinilor” crede că cele două formații din Capitală se vor întâlni în play-out.

Cristi Pulhac (34 ani) crede că roș-albaștrii vor ajunge în play-out, alături de dinamoviști. Fostul jucător al formației din Ștefan cel Mare este de părere că dacă FCSB ratează calificarea în grupele Europa League, șansele echipei lui Gigi Becali vor fi nule în campionat.

De asemenea, Pulhac critică strategia patronului FCSB și crede că acesta face o greșeală când lasă pe banca de rezerve jucătorii importanți: ”Dacă FCSB-ul va pierde cu Mlada, vom avea un derby frumos în play-out. Jucătorii au fost odihniţi, dar mi se pare un lucru destul de… Ori le-a fost frică de accidentări. Să odihneşti unii jucători la 21 de ani… Atunci trebuie să ai cele mai multe meciuri în picioare. Eu nu cred că Mlada e echipă slabă. Cert e că au făcut antijoc.

Ei sacrifică Liga 1, dar nu sacrifică nimic. Îmi doresc ca orice echipă să meagă în Europa. Dacă pierd la Mlada, nu mai au nicio şansă în campionat. Nici nu poţi să vinzi jucător şi e posibil să avem un derby frumos în play-out.” a declarat Cristi Pulhac pentru ProSport.

pulhac

Citește și Granzii Ligii 1 se luptă pentru semnătura unui internațional U21! Ce fotbalist este dorit în România