Un fost campion cu Real Madrid vine la un meci din Liga a III-a! Anunțul care a uimit fotbalul românesc

Nicolas Anelka (39 ani), fostul mare internațional francez, va veni în România pentru derby-ul din Liga a 3-a dintre Foresta Suceava (locul 5) și Bucovina Rădăuți (locul 4) care sunt despărțite de 7 puncte.

Jucătorul a acceptat invitaţia de a veni la meci deoarece este prieten cu antrenorul Forestei, Selim Benachour, alături de care a evoluat la PSG în perioada 2001-2002 şi Mumbai City în 2015.

”Salut tuturor! Eu, Nico Anelka, sunt fericit să mă întâlnesc cu voi la derby-ul cu Bucovina Rădăuți unde îmi voi susține prietenul Selim Benachour și echipa lui, Suceava. Ne vedem acolo!” este mesajul pe care fostul jucător de la Real, PSG sau Chelsea l-a transmis prin intermediul paginii de Facebook a Sucevei.

Meciul este programat vineri, de la ora 14:00, la Suceava.

Publicată de ACS Foresta Suceava Oficial pe Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018

Francezul are în vitrină o sumedenie de trofee, precum Liga Campionilor cu Real Madrid în 2000 şi titlul european cu Franţa în acelaşi an. A trecut pe la echipe de club precum PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea şi Juventus. Are 69 de meciuri şi 14 goluri pentru naţionala “cocoşilor” și este manager la tineretul lui Lille.