Dario Bonetti (57 ani) a rămas în continuare aproape de Dinamo, deși acesta a plecat în urmă cu 7 ani de la formația din Ștefan cel Mare.

Antrenorul italian a adus două trofee în Ștefan cel Mare, Cupa României și Supercupa României, iar suporterii dinamoviști îl apreciază în continuare. Bonetti a declarat că este mulțumit de startul celor de la Dinamo în 2019, laudă atitudinea echipei, fanii, dar nu și managementul clubului.

“Începutul de an este unul bun și până când nu se trage linie, au dreptul să spere. Într-adevar, nu este un sezon grozav, echipa nu este pe locul pe care ar fi trebuit să fie, dar poate că vor reuși calificarea în play-off pe ultima sută de metri. Suporterii de la Dinamo sunt de Champions League, dar conducerea nu este la același nivel. Nici măcar nu se apropie.

post

În 2019 rezultatele sunt bune, iar singurii parametrii care pot spune dacă Rednic este sau nu soluția bună sunt rezultatele. În acest moment, doar ele vorbesc. Mircea este un antrenor sever și consider că trebuie lăsat să își facă treaba.” a declarat Dario Bonetti pentru Fanatik.

Tehnicianul italian a câștigat cu Dinamo Cupa României în sezonul 2011-2012 și Supercupa României în sezonul 2012-2013.