Un fost antrenor al “câinilor” nu crede în proiectul spaniolilor: “Pare o minciună continuă ce se întămplă la Dinamo”

Fostul antrenor al “câinilor”, Adrian Mihalcea, a vorbit despre situația clubului din “Ștefan Cel Mare”.

După a cincea înfrângere consecutivă din Liga 1, Dinamo a rămas pe locul 15 în clasament, cu 5 puncte adunate din nouă jocuri.

adrian-mihalcea-dinamo

Adrian Mihalcea a declarat că esta cam aceeași situație când a fost și el antrenor al lui Dinamo.

“Cu siguranță am crezut în capacitatea valorică să câștige acesst meci, din păcate, rezultatul final nu e deloc liniștitor. Mi-a plăcut jocul, Dinamo a avut momente în care a dominat și a condus jocul. Situația nu e roz, e cam pe aceeași linie care era și în timpul mandatului meu. Și eu am îmbrățișat la început ideea de a avea jucători de renume.” a declarat Mihalcea pentru PRO X.

dinamo viitorul

Fostul antrenor din “Ștefan Cel Mare” este de părere că tot ce se întâmplă la Dinamo este o minciună.

“Dacă inclusiv antrenorul echipei, omul care a crezut cel mai mult în proiect a început să aibă semne de întrebare, e posibil să devină dramatica situația. Pare o minciună continuă ce se întâmplă cu venirea banilor, de pe o zi pe alta. Jucători, antrenori păcăliți. E dureros. a declarat Mihalcea pentru sursa citată.

Citește și Cum ar putea Dinamo să dispară din Liga 1! “Să nu îi retrogradeze comisiile”

“La noi, răbdarea e un cuvânt foarte prețios în fotbal. El are un contract bine determinat. Poate să încerce să redreseze echipa, băieții am văzut că sunt mulțumiți de el și vor să rămână, poate ar trebui din partea lor să facă mult mai multe, să joace pentru el. Să lucrezi cu jucătorii neplatiti și mințiți, e cel mai dificil lucru, cel puțîn la noi în Romania” a declarat fostul antrenor al dinamoviștilor pentru aceeași sursă.

Citește și S-a identificat problema eşecurilor de la Dinamo! ,,Dacă ai valoare câştigi meciuri! Ei nu dovedesc”