RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FOTO | Un fost angajat al FRF, numit președinte la Poli Iași. Ce salariul va încasa

Ciprian Paraschiv este noul președinte al Politehnicii Iași. Acesta a fost prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe la care au mai participat primarul Mihai Chirica și fostul președinte Adrian Ambrosie, devenit acum manager executiv la club.

Până să ajungă președinte la Poli Iași, Ciprian Parschiv a ocupat postul de director de Dezvoltare Fotbalistică în cadrul FRF.

”M-am întors acasă. Modelul de audit pe care vreau să-l fac este extrem de complex. Vreau să știu fiecare cui bătut în vestiar. Indiferent de ce voi găsi în club, sunt optimist. Știu ce pot ca manager. Fără falsă modestie mă consider unul dintre primii trei manageri din sportul românesc. Am avut un training la cel mai înat nivel, vin dintr-o instituție care are o cultură de multinațională. Sunt convins că împreună cu comunitatea locală voi putea duce Iașiul acolo unde îmi doresc.

poli iasi

Obiectivele fixate sunt pe termen scurt, mediu și lung, adică pe un an, trei ani și cinci ani. Primul ar fi ca echipa să rămână în Liga I și să avem un echilibru financiar. Pe termen mediu îmi doresc să avem o Academie de Copii și Juniori în primele 5 din țară, iar pe termen lung Iașiul să fie o echipă care joacă în cupele europene. E clar că vor trebui coordonate cu cifre și cercetări aceste obiective. Nu ne putem asuma obiective fără bugete. Aici va fi rolul meu, să facem astfel încât Iașiul să-și poată permite ca în cinci ani să atace cupele europene”, a spus Ciprian Paraschiv.

Întrebat de salariul pe care îl va avea la Poli Iași, Paraschiv a replicat că va câștiga ”decent”: ”Din punct de vedere al veniturilor, la Iași nu voi câștiga mai mult decât câștigam la Federație, dacă punem la socoteală toate proiectele în care eram implicat. Dar dacă vă închipuiți că am venit să fac voluntariat la Iași, nu. Sunt un manager de top, am venit să fac treabă. Câștig decent, dar în mod cert mai puțin decât a avut domnul Florin Prunea când a fost la Iași”.

Mai multe informații despre numirea lui Ciprian Paraschiv în funcția de președinte al Politehnicii Iași puteți citi pe realitateadeiasi.net.

Citește și ♦ OFICIAL | Alex Maxim a semnat cu noua sa echipă: ”Mă bucur că s-a realizat transferul!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare