Declarație războinică la adresa lui Dinamo: ”Ne e frică de ei? Să mor eu! O să batem cu 2-0”

Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, este convins că echipa sa o va învinge pe Dinamo și va ajunge în play-off-ul Ligii 1. 

Șeful ardelenilor a jucat în cariera de fotbalist în Ștefan cel Mare în anii ’80, dar acum vrea să își învingă fosta echipă în calitate de conducător. O victorie ar fi echivalentă cu o calificare în play-off pentru medieșeni.

marginean

“Eu nu am niciun fel de emotie. Toată problema e la jucători. Ei încearcă să îndeplinească obiectivul. Nu ajungeam până aici dacă nu credeam că se poate. Noi suntem la mâna noastră. Dacă nu câștigăm, nu merităm. Noi am bătut 4-0 pe FCSB, ce să facem? Ne e frică de Dinamo? Să mor eu. O să batem cu 2-0. Dacă reușim să ne calificăm în play-off, atunci băieții vor lua prima de obiectiv. Dacă nu, mergem mai departe pentru că suntem o echipă profesionistă”, a spus Ioan Marginean pentru prosport.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Vestea bună dată de George Cosac: „Mai devreme am primit mailul de la ITF”

În urmă cu mai puțin de o lună, Ioan Mărginean a făcut un gest de atașament față de câinii roșii. A donat 5000 de lei pentru ajutorarea clubului alb-roșu, care trece printr-o criză profundă.