Chiar dacă parcursul lui Dinamo a fost dezastruos în actualul sezon, unul dintre jucătorii lui Mircea Rednic şi-ar putea relansa cariera. Portughezul Salomao s-a remarcat în mod constant după ce a ajuns la Dinamo în vara lui 2017.

Ajuns în ultimele şase luni de contract, mijlocaşul poate semna cu orice echipă şi nu este exclus să plece chiar în această iarnă. Rednic a dat deja de înţeles că nu este interesat de prelungirea contractului cu Salomao.

Locul al 10-lea în La Liga, Girona este interesată de serviciile portughezului. Agentul care îl reprezintă în România a confirmat informaţia pentru Gazeta.

”E adevărat că am fost contactat de cei de la Girona. Descrierea lui Salomao e foarte simplă: e profesionist și își dă mereu viața pe teren. Poate face față în La Liga. E un lucru bun să fii sunat de cluburi importante, dar nu ne surprinde pentru că Salomao are o imagine bună în Spania. În 2015, Diogo a salvat-o pe Deportivo la Coruna de la retrogradare, după ce a egalat la 2 în meciul cu Barcelona” + a spus Sergiu Dan, pentru sursa citată.

Pentru Salomao ar fi a treia experienţă în Spania, după cele de la Deportivo La Coruna şi Mallorca. Portughezul nu duce lipsă de oferte, cele mai interesante din punct de vedere financiar venind din zona Golfului Persic.

CITEŞTE ŞI: Dinamo, aproape să se despartă de un jucător important! “Sunt discuții cu echipe din Golf”