RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un component al „Generației de Aur” crede că Haruț a greșit că nu a ales FCSB: „Eu aș fi semnat!”

Actualul fotbalist al celor de la FC Botoșani, Denis Haruț (21 de ani), a fost foarte aproape de a semna cu FCSB, dar mutarea a picat în ultimele momente din cauza jucătorului!

Ioan Ovidiu Sabău este de părere că fundașul celor de la FC Botoșani, Denis Haruț a greșit că nu a semnat cu echipa finanțată de Gigi Becali. „Moțul” consideră că dacă joci la granzii din București ai șanse mai mari să pleci în străinătate.

„Mai demult toţi jucătorii îşi doreau să joace la Dinamo şi Steaua. De aici ajungi la echipa naţională, ai concurenţă, creşti mai uşor între valori. Nu cunosc detaliile, nu ştiu dacă motivul principal a fost perioada, dacă nu au fost şi alte probleme. Eu, personal, aş fi semnat. Până la urmă, cred că din punct de vedere financiar se adăuga ceva la contract în fiecare an.

Citește și EXCLUSIV | Strategia FCSB, amendată de un dinamovist: “La vară, toți vor putea umbla cu aceeași chestie”

Ai alte posibilităţi când joci la Steaua, Dinamo. Şi pregătirea pe care o faci, joci cu adversari puternici, joci bine, te văd echipe importante. E total diferit să joci la echipe de top faţă de echipe din provincie. Dacă joci an de an în grupele europene sau te lupţi la titlu te poţi transfera afară”, a declarat Oviudiu Sabău pentru Telekom Sport.

1.000.000 de euro este cota de piață a lui Denis Haruț potrivit site-ului transfermarkt.com

Citește și Magaye Gueye își pune cenușă în cap: ”Aveam mintea pierdută. Respect enorm fanii și echipa”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare