RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un club din play-off-ul Ligii 1 riscă depunctarea și o interdicție la transferuri! Anunțul FRF

Astra Giurgiu riscă depunctarea şi interzicerea dreptului de a transfera şi legitima jucători, din cauza unor datorii către fostul antrenor Costel Enache și o parte din staff-ul lui. Anunțul a fost făcut de Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Deocamdată, Astra a primit sancțiuni în valoare totală de 9.000 de lei și i s-a acordat un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată.

Antrenorul Costel Enache, secundul Cătălin Munteanu şi preparatorul fizic Alessandro Cittadino au făcut parte din staff-ul tehnic de la Astra Giurgiu în perioada 17 noiembrie 2018 – 13 iunie 2019.

costel enache

În prezent, cei trei se află la Petrolul Ploieşti, echipă care se pregătește să înceapă play-off-ul în Liga a 2-a.

Comisia a acordat termen în data de 29.07.2020, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Enache Constantin conform Hotărârii nr. 528/CL/16.01.2019 rămasă definitivă prin decizia nr. 5/CR/06.02.2020 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea“, se arată în decizia Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF. (DOCUMENT -> lista-de-sedinta-din-01.07.2020)

În acest sezon al Ligii 1, Astra Giurgiu a pierdut trei puncte în clasament din cauza datoriilor acumulate către ANAF.

clasament play off

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare