RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un club din Liga 1, cu ochii pe fotbaliștii FCSB: ”Îi cunoaștem foarte bine și ne interesează!”

O formație din Liga 1 vrea să transfere 2 jucători de la FCSB!

Narcis Răducan, directorul sportiv al formației din Capitală, a anunțat că vicecampioana se va despărți în această iarnă de jucătorii care nu se regăsesc.

Astfel, un club din Liga 1 a pus deja ochii pe 2 dintre fotbaliștii vicecampioanei. Dani Coman, președintele Astrei, a explicat că formația din Giurgiu vrea să îi transfere pe Alexandru Stan și pe Claudiu Belu.

”Nu este prima dată când noi repatriem fotbaliști. Este o politică pe care noi am tot adoptat-o în ultimii ani și ne-a ieșit. Belu și Stan ne interesează, îi cunoaștem foarte bine, și vom încerca să îi aducem la Astra.

Acum rămâne de discutat și în ce condiții am putea să facem aceste transferuri. Dar este clar că acești doi jucători ne interesează și există posibilitatea să încercăm perfectarea celor două achiziții. Antrenorul nostru îi cunoaște foarte bine” a declarat Dani Coman.

900.000 de euro este valoarea de piață a lui Claudiu Belu Iordache, potrivit transfermarkt.com. În actualul sezon, fotbalistul a bifat 5 apariții pentru FCSB în Liga 1 și 3 în preliminariile Europa League.

450.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Stan, potrivit transfermarkt.com. Fotbalistul este accidentat din luna august a acestui an și a bifat doar 45 de minute în tricoul FCSB sezonul acesta.

 

Vezi și VIDEO | Tiki Taka FCSB! ”Am avut într-un meci și 600 de pase”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare