Un ciclist francez a fost aproape de moarte. “Am fost împușcat!” Cum s-a întâmplat totul

Clement Delcros, rutierul echipei AVC Aix-en-Provence, a trecut prin momente de groază și a fost chiar aproape de moarte.

În vârstă de 18 ani, Delcros a fost împuşcat în umăr în timpul unui antrenament, la Toulouse, agresorul trăgând asupra sportivului dintr-o maşină.

Incidentul a avut loc la aproximativ un kilometru de locuinţa lui Delcros, atunci când sportivul se apropia de finalul antrenamentului.

Împușcat dintr-o mașină

“Eu mergeam cu 50 de kilometri pe oră, în pantă. Am văzut că o maşină venea de pe celălalt sens. Când a ajuns în dreptul meu, am auzit un pocnet. Nu mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Totuși, am sesizat că aveam ceva la umăr. Iniţial, am crezut că persoana din maşină a aruncat cu o piatră sau cu altceva ca să se distreze.

Am sângerat puternic și m-am oprit imediat. Cei care se aflau lângă mine m-au întrebat dacă am nevoie de ajutor. Eram aproape de un spital, astfel că m-au dus acolo, cu bicicleta. La radiografie, s-a văzut că fusesem împuşcat. Din fericire, a fost vorba de o armă de calibru mic”, a spus sportivul.

Ciclistul este șocat de tot ceea ce s-a întâmplat: “Ar fi putut fi foarte rău. Nu am duşmani. De ce s-a tras în mine? Voi depune plângere la poliţie. Totuși, mă îndoiesc că se va rezolva ceva. Eu zic că sunt speranţe mici să se găsească vinovaţii. Nu ştiu nici măcar ce maşină aveau”, a mai spus Delcros.