Marius Baciu, antrenorul echipei Juventus București, trage un semnal de alarmă privind atitudinea jucătorilor săi! Juventus a jucat extrem de slab și a pierdut pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 0-3, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1. Formația bucureșteană se menține pe ultimul loc al clasamentului și are șanse tot mai mici să evite retrogradarea.

Am avut meciuri bune, în care ne-am organizat foarte bine, dar în această partidă am făcut o greşeală mare şi am primit primul gol. Noi nu avem această calitate de a reveni în meci și, la fel ca-n partida cu Mediaș, ne-am deschis foarte mult şi am fost o echipă largă. Am început foarte prost meciul, am fost timoraţi.

Eu am mare încredere în jucătorii mei, eu sper în continuare în salvarea de la retrogradare. Însă, de multe ori, eu am prea multă încredere în ei, iar ei nu au deloc. Chiar nu ştiu cum să antrenez frica. În multe momente, chiar nu-i înţeleg. De ce atâta frică? Chiar nu pot să înţeleg„, a spus Baciu, după meci, pentru Telekom Sport.

În partida de pe arena “Anghel Iordănescu” din Voluntari, botoșănenii au înscris prin Cătălin Golofca (5′)Mihai Roman (20′) și Mircea Axente (31′).

Juventus București are patru înfrângeri în ultimele cinci partide și urmează un meci vital în lupta pentru evitarea retrogradării – în deplasare cu ACS Poli Timișoara la 11 mai.

Clasamentul play-out-ului Ligii 1