Un altfel de interviu cu Simo! De ce iubește Parisul. Întrebarea care a pus-o în încurcătură

Simona Halep a dat un amplu interviu pentru revista turneului de la Roland Garros. Simo a vorbit despre dragostea pentru Paris și pentru open-ul francez, dar a dezvăluit și momentul în care s-a simțit rușinată la Roland Garros.

Simo a început cu câteva considerente despre turneul parizian.

Mă simt foarte bine pe zgură în Paris, este o suprafață de joc mai tare și mai uscată decât oriunde. Se joacă mai rapid, pe stilul meu, mingea circulă mai bine. Îmi place și atmosfera mai intimă ca la alte turnee. Te simți ca în famiile aici, spre deosebire de US Open sau Australian Open, cu terenurile atât de depărtate. Aici este un spațiu mai mic și mai prietenos“, a spus Halep.

Simo le-a spus francezilor și cum se descurcă cu limba lor maternă.

Nu am fost niciodată bună la limbile străine. Am studiat franceza, ca a doua limbă, foarte puțin. Înțeleg cuvintele care sunt similare cu cele din limba română. Dar nici francezii, dacă ar asculta pe cineva vorbind românește, nu ar înțelege!

Halep a vorbit apoi despre moda pariziană și mărcile care îi plac. A recunoscut însă că este făcută să poarte blugi, hanorac și adidași 🙂

Mărcile mele favorite sunt Dior, Chanel, Sonia Rykiel, Yves Saint-Laurent. Îmi place să mă uit la spectacolele de modă, să umblu prin magazine. Port însă articolele clasice și simple. De altfel, este greu să ieși pe stradă cu unele dintre creațiile designerilor de astăzi. De fapt, m-am născut pentru blugi, hanorace și adidași“, a spus, râzând, Simo.

Halep le-a spus francezilor și de ce iubește atât de mult Parisul.

Simt că am o adevărată legătură cu această țară de la o vârstă frragedă, de când eram copil. Este și aproape de țara mea, la trei ore de zbor. Este o cultură latină aici, oamenii sunt prietenoși. Când merg în turnee, stau la hoteluri grandioase, în locuri minunate, dar Parisul este diferit. Pentru mine, e cel mai frumos loc din lume!

La sfârșit, Simo a fost întrebată dacă știe de unde vine denumirea turneului.

A fost un aviator. M-am uitat pe internet înainte de prima mea finală aici, în 2014. Am fost întrebată în timpul turneului și nu am știut. M-am simțit rușinată și am căutat pe Google pe drumul spre hotel. Acum știu cine a fost. Mi-am făcut tema“, a mai declarat Simona Halep.