RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un acționar de la Rapid nu vrea să mai susţină clubul: „După șase luni nu a băgat niciun ban”

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, spune că acționarul Liviu Goncea nu vrea să mai aducă bani la club.

Victor Angelescu a declarat că Liviu Goncea nu mai susține financiar clubul. Acesta a spus că se gândește să preia acțiunile lui Goncea.

anghelescu

Patronul Rapidului susține că fostul Primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, trebuie să răspundă pentru domnul Goncea pentru că el l-a adus la club.

„Domnul Goncea, din păcate, nu mai susține financiar clubul. Am avut câteva discuții cu domnul Goncea, poate voi prelua eu acțiunile lui, vom vedea ce putem face. Nu poți să te implici la un club precum Rapid și nici după șase luni de zile să nu aduci partea ta de bani. Nu am văzut ce a declarat domnul Tudorache, dar el trebuie să răspundă pentru domnul Goncea, el l-a adus!” a declarat Angelescu pentru DigiSport.

Citește și Probleme financiare pentru Rapid: ,,Nu ne-am primit salariile şi nu e ok”

„Aici este Rapid, nu un club oarecare, nu poți să spui că nu mai vrei să te implici, că nu mai pui bani. Acum avem un salariu restant, nu ne-am mai confruntat cu astfel de situații, dar o să găsim soluții.”, a spus Victor Angelescu pentru sursa citată.

Fostul Primar al Sectorului 1, Dan Tudorache a declarat că sunt ceva probleme la Rapid și nu știe sigur dacă Goncea o să vândă acțiunile.

“Da, nu ştiu ce e la Rapid, dar am auzit că sunt ceva probleme. Nu m-am mai implicat în ultimele luni. Bine, nici înainte nu pot spune că-i ajutam cu ceva concret pentru că nu aveam cum. Nu ştiu dacă domnul Goncea vrea să vândă acţiunile.”, a declarat Dan Tudorache pentru Digi Sport

Citește și Dănuţ Lupu s-a vindecat! “Am driblat, fir-ar mama lui!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare