Ultraşii naţionalei au reacţionat după incendiul de la Matei Balş! ,,E o poveste fără sfârşit”

Mai multe grupuri de fani ale echipei naţionale au protestat în faţa spitalului Matei Balş, după incendiul care a luat viaţa a cinci persoane.

Ultraşii naţionalei nu au trecut cu vederea acest tragic eveniment şi au reacţionat extrem de dur în urma incendiului în care cinci persoane şi-au găsit sfărşitul.

Aceştia au tras un semnal de alarmă asupra autorităţilor din România, care au fost din nou puse în faţa unui fapt deloc îmbucurător.

Ultrasi Romania2

,,E o poveste fără sfărşit a unui sistem nenorocit care ne omoară de vii bătrâni, tineri sau copii.”, este mesajul pe care suporterii naţionalei l-au afişat în faţa spitalului Matei Balş.

O poză cu mesajul a fost apoi distribuită pe pagina de Facebook a grupării Uniţi sub Tricolor, însoţită de următorul text:

Am afişat în seara asta alături de celelalte grupuri naţionaliste, Camarazii Dulce Românie 1918, Honor et Patria, Grai Străbun şi NOI, acest mesaj prin care arătăm dispreţul nostru faţă de sistemul actual.”, au scris revoltaţi ultraşii naţionalei.

Incendiul care a izbucnit în jurul orei 05:00 a fost unul devastator. Zeci de ambulanţe au sosit la faţa locului şi 102 pacienţi au fost evacuaţi din spital, iar cinci dintre ei au decedat.

Incendiul de la Matei Balş a afectat nu mai puţin de patru saloane, iar tragedia putea fi una mult mai mare, după ce focul ardea şi la parterul clădirii cu flacără deschisă.

Incendiu Matei Bals

Citeşte şi Primire emoţionantă pentru jucătorul român cerut de Unai Emery la Villareal! ,,Aici e casa ta”