RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ultrașii lui Dinamo știu cine e în spatele lui Cortacero și vrea să falimenteze clubul: „Pablito l-a dat de gol”

Mai mulți oameni de fotbal, printre care Mircea Rednic, Dumitru Dragomir sau Florin Prunea, au declarat că Ionuț Negoiță ar fi în continuare patronul lui Dinamo și că Pablo Cortacero ar fi doar de fațadă la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Societatea Lotus a fost înființată înainte ca Pablo Cortacero sa o preia pe Dinamo. Ionuț Negoiță patrona Dinamo printr-un artificiu, mai exact prin Societatea ”Lotus Perfect Products SRL”.

Fanii alb-roșilor sunt convinși că Pablo Cortacero reprezintă doar un paravan pentru Ionuț Negoiță.

Mitomania, denumită și minciuna patologică sau pseudologia fantastică, nu este o boală propriu-zisă, nefiind integrată în Diagnostic and Statistic Manual of Mental Disorders, ci este un simptom al unor tulburări de personalitate.

Mitomania presupune existența unui discurs în care realitatea și ficțiunea se îmbină. Prin acest amestec cu fragmente de adevăr, minciuna devine și mai periculoasă. C-zero este un caz care merită studiat de către specialiști.

Citește și Ultimele detalii de la Dinamo. Pablo Cortacero: “Am propuneri să vând clubul. Le sunt recunoscător fanilor”

La ultima ieșire în public, a înșirat o serie de minciuni, dar a subliniat, fără să-și dea seama, un mare adevăr: PERSOANA CARE TREBUIE PROTEJATĂ se numește NEGOIȚĂ. Într-un discurs în care pare că se războiește cu toată lumea, Pablito l-a dat de gol pe omul din spatele lui, prin fraze în care Negoiță apare ca băiatul cel bun:

Negoiță nu vrea să falimenteze clubul
Negoiță s-a purtat frumos cu mine
Negoiță mi-a atras atenția că sunt probleme cu suporterii
Negoiță nu a fost rău intenționat, dar s-a înconjurat de oameni care nu au gestionat afacerea cum trebuie.
Marius Iorga (adică omul de încredere al lui Negoiță, adus în club de Negoiță) a fost dat la o parte, deși era cel mai bun și lucra fără să fie plătit (lucru specific pentru cei care trăiesc din comisioane)

Citește și Continuă scandalul la Dinamo. Șerdean, declarații explozive: “Sunt singura persoană din club care are semnătura validă”

Negoiță și-a găsit paravanul perfect pentru a îngropa Dinamo. Iată alte 5 argumente care conduc la aceeași concluzie:

 1. DDB se afla în negocieri avansate cu Negoiță pentru preluarea clubului. Se semnase un memorandum prin care se sublinia faptul că Negoiță are obligația să se consulte cu DDB în cazul în care apar alți investitori interesați. NEGOIȚĂ A CĂLCAT ÎN PICIOARE ACEL MEMORANDUM.
  2. Negoiță scapă de datorii doar dacă Dinamo intră în faliment.
  3. Negoiță este deocamdată persoana care are cel mai mult de câștigat din afacerea ”spaniolă”
  4. Negoiță a cedat clubul fără NICIO MINIMĂ GARANȚIE din partea țeparilor spanioli.
  5. DDB i-a atras atenția în repetate rânduri că ”spaniolii” pe care i-a găsit el, sunt niște șarlatani, dar nu a ținut cont de niciun avertisment.
  6. Negoiță a mințit atunci când a spus că va ceda clubul doar unui investitor de care va fi sigur că poate ridica Dinamo. În realitate el căuta cu disperare un om de paie de care trebuia să fie sigur că îngroapă clubul, a fost mesajul transmis de membrii Peluzei Cătălin Hîldan.

Următorul meci al lui Dinamo va avea loc azi, de la ora 20:0. Alb-roșii o vor întâlni pe FC Botoșani, în runda a 18-a a Ligii 1. După 17 etape, FC Botoșani ocupă locul al 8-lea în Liga 1, cu 21 de puncte, în timp ce Dinamo se clasează pe 11, cu 19 puncte.

Citește și Cortacero o ține pe a lui: “S-a făcut transferul pe 20 ianuarie. Suporterii nu vor putea să conducă Dinamo”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare