Dinamo l-a transferat pe brazilianul Gabriel Moura, fundaş dreapta în vârstă de 31 de ani care a mai lucrat cu Eugen Neagoe la Sepsi Sf. Gheorghe.

Sudamericanul a dezvăluit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor un amănunt care l-a convins să semneze cu Dinamo. Este vorba despre farsa pe care suporterii alb-roşii le-au făcut-o rivalilor de la FCSB în urmă cu trei ani. În 2016, la un meci cu Manchester City din tururile preliminare UEFA Champions League, dinamoviştii şi-au păcălit rivalii să afişeze un mesaj în culorile alb-roşii…”Doar Dinamo Bucureşti”. Farsa a făcut înconjurul lumii la momentul respectiv.

Moura a dezvăluit că în momentul în care cineva i-a reamintit momentul s-a decis să semneze cu Dinamo.

Citeam despre rivalitatea cu Steaua sau cu FCSB și fratele meu mi-a trimis un articol cu poze despre un mozaic, coregrafie cum îi spuneți voi, făcut de fanii dinamoviști la un meci de Champions League al adversarilor. Chestia aceea cu numele clubului, cu „Doar Dinamo București”? Wow! Mi s-a părut tare de tot, mai ales că nu e vorba de un singur om s-o facă, era decupată parcă din filme. Da, grozavă păcăleală! Eu, când am citit, eram pe punctul să ajung la un acord cu Dinamo, mai aveam o ofertă și din Letonia, dar mi-am zis: „Gata, sunt hotărât, semnez cu oamenii ăștia! Dacă au suporteri atât de fanatici, e ceea ce-mi trebuie”. Chiar nu știam de chestia asta cât am jucat la Sepsi” – a explicat Moura pentru Gazeta Sporturilor.

Gabriel Moura a ajuns în Liga 1 vara trecută, după ce jucase ultima oară la Gil Vicente. Brazilianul a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber de contract.