Ultimele pregătiri pentru reluarea Ligii 1! LPF a stabilit programul meciurilor

FOTO: Gazeta Sporturilor

Liga Profesionistă de Fotbal plănuiește reluarea Ligii 1 în weekend-ul 13-14 iunie. Deocamdată, LPF le-a transmis celor 14 cluburi protocolul privind antrenamentele colective şi desfășurarea meciurilor în condiţii speciale.

Mai sunt 8 etape de jucat din play-off și 12 runde din play-out. Primul derby din play-off este CFR Cluj – FCSB.

clasament play off 2

clasament play out 4

Pe 15 mai, echipele din Liga 1 au intrat în cantonamente centralizate cu regim închis. Reluarea antrenamentelor a fost posibilă doar după testarea la coronavirus.

Liga Profesionistă de Fotbal și-a continuat acțiunile în vederea reluării sezonului competițional al Campionatul Național Casa Liga 1 și a comunicat, astăzi, celor 14 cluburi membre “Protocolul de operare în antrenamentele colective și de reluare a jocurilor oficiale în condiții speciale”.

De asemenea, LPF a comunicat Federației Române de Fotbal, precum și Sindicatului Fotbaliștilor (AFAN), același document.

Tot astăzi,  Liga Profesionistă de Fotbal a transmis către Federația Română de Fotbal și către Comitetul Executiv al FRF, toate informațiile necesare privind reluarea campionatului, împreună cu programul de desfășurare a etapelor rămase de disputat din sezonul 2019-2020 în play-off și play-out.

Totodată, LPF a comunicat și Ministerului Tineretului și Sportului același protocol menționat mai sus“, se arată într-un comunicat.

CITEȘTE ȘI -> Atac frontal la Ministrul Sportului, pe tema noilor stadioane! “Trebuia să spună clar”

CITEȘTE ȘI -> Scandal în Liga a 2-a! FC Argeș cere sancționarea Rapidului