Ultimele informații din tabăra CFR-ului! Care este situația lui Țucudean și ce se întâmplă cu Kevin Boli

Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei României, a anunțat ce se întâmplă cu George Țucudean, dar și care este situația lui Kevin Boli.

Atacantul de 29 de ani va pleca de la CFR Cluj, după ce îi va expira contractul pe 30 iunie. Atacantul a făcut acest anunț într-o mod codat, folosind o formulare militărească, pe o rețea de socializare. (Vezi AICI mai multe detalii)

Întrebat despre situația lui Țucudean, Bogdan Mara anunță că CFR Cluj își dorește ca atacantul să îmbrace în continuare tricoul formației din Gruia.

“Sunt jucători cărora le expiră contractul, iar în această situaţie suntem şi cu George. El este un jucător de naţională, extrem de important pentru noi.

Încercăm să îl ţinem în continuare aici. S-a simţit bine în aceşti ani şi a câştigat trofee alături de noi. Probabil săptămâna viitoare vom şti mai multe.” a declarat Bogdan Mara la Pro X.

Țucudean

De asemenea, Bogdan Mara a mai vorbit și despre fundașul Kevin Boli (28 ani), jucător împrumutat de la formația chineză Guizhou Hengfeng.

“Noi avem toate lucrurile în ordine. În ceea ce îl priveşte, avem opţiune de cumpărare pe care o putem activa în orice moment. Nu depinde de chinezi, ci de noi. Probabil Boli va fi în continuare jucătorul nostru.” a mai spus Mara.

kevin boli cfr

Citește și Lovitură pentru Dan Petrescu înaintea meciului de la Botoșani: “Nu mai face deplasarea”