Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, este în continuare internat la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un infarct în timpul meciului cu Universitatea Craiova. După ce își va reveni, tehnicianul în vârstă de 51 de ani ar putea să se despartă de ‘câinii roșii’ și să meargă la CFR Cluj. 

Managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea, a anunțat că i se va propune lui Eugen Neagoe o funcţie în club, dar nu cea de antrenor, după ce va părăsi Spitalul Floreasca.

Veştile despre Neagoe sunt foarte bune, este bine. Eu cred că mâine îi dă drumul acasă, nu sunt probleme. I-au pus un <paznic> lângă inimă, are un defibrilator ca să aibă grijă de el. Dar şi noi o să avem grijă de el. Eu sper ca el să aleagă Dinamo, nu CFR-ul, pentru că eu cred că în aceste luni a demonstrat că este un om de caracter, indiferent ce s-a întâmplat, a fost lângă Dinamo. Eu sunt convins că va alege Dinamo, să fie aici în continuare„, a spus Florin Prunea la DigiSport.

Eugen Neagoe a fost contestat de către fanii lui Dinamo încă dinainte să fie prezentat oficial. Antrenorul ar putea să ajungă la CFR Cluj, după ce Dan Petrescu i-a făcut o ofertă publică.

Ştiu că nu este bine pentru un antrenor să se consume atât de rău, dar toţi facem asta. Nu ai cum să nu te consumi, e presiunea mare! M-am interesat de starea lui, atunci când va fi 100% o să-l sun să vorbesc direct cu el. Sper să fie sănătos şi să antreneze, pentru că asta îşi doreşte. Guardiola a zis bine: indiferent că antrenezi campioana Angliei sau că antrenezi o echipă din liga a 3-a, atunci când începe meciul toată presiunea e pe antrenor.

Dacă se poate să vină la CFR Cluj, atunci ar fi foarte bine. Mi-aş dori mult să-l ajutăm. Deocamdată, el este la Dinamo. Când va fi liber, eu cred că i s-ar potrivi ceva mai lejer la început, să nu se arunce direct. Scouter, consilier, ca să nu fie presiune pe el„, a declarat antrenorul campioanei României.