RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ultimele detalii despre vânzarea ”perlelor” de la FCSB! Becali, dat de gol

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost dat de gol: niciun jucător nu va pleca în această iarnă.

Anamaria Prodan (48 ani) anunță că latifundiarul din Pipera mai are de așteptat dacă vrea să își vadă visul cu ochii. Impresara este convinsă că Becali așteaptă să câștige titlul, iar apoi să facă tot posibilul ca ”perlele” sale să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

„Fiecare pune preţuri cum visează. Gigi Becali îşi permite să facă orice, nu are nevoie de bani. Încă 20 de ani de acum încolo, îşi permite să ţină echipa la nivelul salariilor de 20-25 de mii de euro.

N-am putut să ne apropiem de preţul cerut pentru Dennis Man, dar nu pentru că nu merită aceşti bani. Datorită faptului că este perioada asta cumplită în lume, cu COVID. Lumea nu mai investeşte, sponsorii nu mai vin, stadioanele sunt goale.

Eu cred că Gigi Becali nu vrea să vândă în momentul ăsta, vrea să ia campionatul, vrea să meargă în Champions League. Dacă voia, Gigi Becali îl vindea pe Dennis Man pe 10 milioane de euro, cu ochii închişi!

Nu vrea să vândă! Am adus oferte şi pentru Florinel Coman, iar FCSB n-a fost de acord. Oferta a fost undeva la jumătate din ce cere Gigi Becali.” a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Citește și Nici Man, nici Coman! Becali anunță: ”Pe el o să vreau să scot bani mulți!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare