Ultimele detalii despre revenirea suporterilor pe stadioanele din România: “Urmează să discutăm cu domnii Arafat și Voiculescu!”

Pandemia de COVID-19 a dat peste cap întregul curs al vieților omenești, iar lumea sportului nu a fost ferită nici ea de schimbările radicale înregistrate odată cu apariția acestui virus necruțător!

După ce ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă că unul dintre principalele sale obiective îl reprezintă întoarcerea fanilor pe stadioane, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, a venit cu o nouă serie de precizări. Oficialul LPF a anunțat că beneficiază de tot sprijinul șefului MTS și urmează să aibă o discuție și cu Raed Arafat și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, cu privire la acest aspect.

Justin Stefan

Ne-am întâlnit astăzi cu ministrul Eduard Novak. Ne-a asigurat că avem sprijinul lui pentru deschiderea stadioanelor.

Urmează să avem discuții cu domnii Arafat și Voiculescu în perioada imediat următoare, sens în care vom trimite solicitări oficiale către IGSU și Ministerul Sănătății. Le vom demonstra acestor domni că regulile propuse de noi asigură protejarea sănătății oamenilor și, împreună cu liderii de galerii, ne vom asuma respectarea acelor reguli, în caz contrar urmând a accepta ideea de a se reveni asupra deciziei de deschidere a stadioanelor.

Le vom cere să înceteze imediat orice formă de discriminare în raport cu fanii din fotbalul românesc și să asigure un tratament egal al sportului în raport cu alte activități de divertisment precum spectacolele, cinematografele, restaurantele etc. Este inacceptabil ca industria sportului să fie tratată diferit în raport cu alte industrii. Familia sportului românesc s-a trezit și nu va permite nimănui ca sportul și fanii săi să nu fie respectați”, a scris Justin Ștefan, prin intermediul Facebook.

Citește și VIDEO EXCLUSIV | Ministrul Sportului a anunțat când se va permite accesul fanilor pe stadioanele din România!