Ultima şansă pentru PAOK! Lucescu: “Mai multă încredere!”

PAOK Salonic îşi joacă diseară ultimele şanse de calificare în primăvara europeană. În penultimul meci din Grupa L a Europa League, echipa lui Răzvan Lucescu întâlneşte Chelsea pe Stamford Bridge.

Pentru a rămâne în cursa calificării, PAOK trebuie să obţină cel puţin un punct în confruntarea cu londonezii. În acelaşi timp, echipa lui Lucescu are nevoie de o victorie a celor de la BATE Borisov în meciul cu Mol Vidi.

Publicată de PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ pe Miercuri, 28 Noiembrie 2018

Răzvan Lucescu a anticipat duelul cu echipa lui Maurizio Sarri. Chiar dacă recunoaşte că derby-urile din campionat şi lupta pentru titlu au fost prioritatea pentru echipa sa, antrenorul român nu renunţă la gândul calificării.

“Trebuie să fim pregătiţi pentru orice, să reacţionăm, să dăm totul, să alergăm mult, fiindcă Chelsea este o echipă care, având controlul jocului, ne va face să alergăm mult. Trebuie să fim bine poziţionaţi şi, atunci când vom avea mingea să profităm de calităţile noastre cu mai multă încredere faţă de meciul trecut. Fiţi siguri că înauntrul fiecăruia dintre noi este dorinţa de a lupta, de a obţine un rezultat bun şi de a continua în Europa League. Este dificil, dar ne dorim asta” – Răzvan Lucescu, antrenor PAOK Salonic

În meciul disputat la Salonic, Chelsea s-a impus cu 1-0, după un gol marcat de brazilianul Willian. Diseară, Chelsea nu se va putea baza pe Eden Hazard şi Victor Moses, ambii uşor accidentaţi. Maurizio Sarri a anunţat că va face şapte, opt schimbări în primul unsprezece faţă de meciul cu Tottenham.

Chelsea a trimis un avertisment pentru fanii lui PAOK Salonic. La Londra sunt aşteptaţi 5.000 de suporteri greci, deşi doar 2.300 de bilete le-au fost alocate fanilor echipei vizitatoare. Este de aşteptat ca fanii lui PAOK să încerce să cumpere bilete în alte sectoare ale arenei, însă englezii i-au avertizat să nu intre în zona stadionului Stamford Bridge fără bilete.

Alin Toşca este în lotul de 18 jucători al lui PAOK. Internaţionalul român va fi pe banca de rezerve a oaspeţilor.