Portarul brazilian Alisson Becker este la un pas să ajungă la câștigătoarea Ligii Campionilor, Real Madrid. Președintele clubului AS Roma, James Pallota, a anunțat că spaniolii sunt dispuși să achite 78 de milioane de euro în schimbul portarului în vârstă de 25 de ani.

Alisson valorează 78 de milioane de euro. Este aproape de Real Madrid„, a spus Pallota în cadrul unui eveniment la Napoli, potrivit France Football.

Ulterior, președintele grupării capitoline a precizat că a fost vorba despre o glumă și o replică sarcastică la zvonurile apărute în ultima vreme.

Cu toate acestea, cotidianul spaniol Mundo Deportivo a scris că Alisson și Real Madrid au ajuns la un acord pentru un contract valabil în următorii șase ani. ‘Galacticii’ ar urma să plătească aproximativ 70 de milioane de euro în schimbul portarului.

Alisson Becker, anunțat titular în naționala Braziliei la Cupa Mondială din Rusia, a intrat și în atenția formației engleze Liverpool, care caută o variantă mai bună decât Loris Karius, autorul unor gafe monumentale în finala Ligii Campionilor.

Alisson a făcut senzație înainte de Cupa Mondială, arătându-și calitățile tehnice la antrenamentele ‘Selecao’.

Costaricanul Keylor Navas (31 de ani) și ibericul Kiko Casilla (31 de ani) sunt portarii lui Real Madrid.