Fotbalistul român Vasile Mogoș a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare după ce a agresat un tânăr. Fundașul s-a aflat în lotul lărgit al naționalei României pentru meciurile cu Suedia și Insulele Feroe, din campania de calificare la EURO 2020.

Potrivit site-ului cuoregrigiorosso.com, Mogoș a fost implicat într-o bătaie într-un club de noapte, alături de alți 4 colegi, pe vremea când juca la Reggiana, în 2016.

Cei cinci fotbaliști au aruncat pe scări un tânăr de 23 de ani. Vasile Mogoș, Federico Angiulli, Simone Calvano, Otin Lafuente și Jacopo Manconi au primit câte doi ani de închisoare cu suspendare.

Decizia este în primă instanță, iar avocații apărării au anunțat că vor face apel, susținând că pedeapsa este prea dură.

În acest sezon, Vasile Mogoș (26 de ani) a impresionat în Serie B la Cremonese. Fundașul dreapta a reușit 4 goluri și 2 pase decisive în 37 de partide. 

Cosmin Contra l-a inclus pe Vasile Mogoș pe lista preliminară a jucătorilor convocați pentru meciurile cu Suedia și Insulele Fero, din preliminariile EURO 2020. În cele din urmă, Mogoș nu a fost reținut în lotul final.