FC Botoșani a anunțat două achiziții de marcă! Este vorba despre atacantul italian Diego Fabbrini, care a jucat în Serie A și în Championship, și mijlocașul francez Lossemi Karaboue, care are peste 100 de meciuri în Ligue 1.

Potrivit realitateadebotosani.net, cei doi fotbaliști vor ajunge marți la Botoșani, vor face vizita medicală și vor semna contractele.

„Mai vin doi jucători. Este vorba de italianul Fabbrini și francezul Karaboue. Ambii sunt jucători ofensivi, de bandă sau al doilea vârf. Sper să fie ok. Mai aveam nevoie de doi jucători și poate în pauza asta reușesc să se integreze”, a spus Valeriu Iftime.

Diego Fabbrini are 28 ani și a jucat pentru Empoli, Palermo, Watford, Birmingham, Middlesbrough și Real Oviedo. Atacantul are 30 de apariții și 3 goluri în Serie A.

Fabbrini are 83 de meciuri în Serie B (5 goluri) și 83 de meciuri în Championship (6 goluri). Ultima oară a fost legitimat la Birmingham, fiind liber de contract din această vară.

De asemenea, Diego Fabbrini are 12 meciuri şi un gol la naţionala de tineret a Italiei şi o selecţie la naţionala de seniori a Italiei.

Lossemi Karaboue (30 ani) a jucat la Olympique Lyon B, Sedan, Nancy, Troyes, Levadiakos și Valenciennes. Are 106 meciuri în Ligue 1 și 4 goluri marcate.

Karaboue poate evolua atât ca mijlocaș central, cât și ca mijlocaș de bandă dreaptă. În sezonul 2017-2018, francezul a fost om de bază pentru Valenciennes, în Ligue 2 (32 de apariții, 2 goluri, 4 pase decisive).