RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

ULTIMA ORĂ | Un arbitru român va oficia la Supercupa Europei

Arbitrul Ovidiu Hațegan va fi rezervă la Supercupa Europei 2018, dintre Real Madrid și Atletico Madri.d Partida va avea loc la 15 august, în capitala Estoniei, Tallinn.

Potrivit unui comunicat al UEFA, arbitrul de centru va fi polonezul Szymon Marciniak, care va fi ajutat de către asistenţii Pawel Sokolnicki şi Tomasz Listkiewicz.

Arbitri adiţionali vor fi Pawel Raczowski şi Tomasz Musial, iar Radoslaw Siejka va completa brigada de arbitri, în calitate de rezervă pentru tușieri.

Ovidiu Hațegan (38 de ani) este cel mai bine cotat arbitru român la ora actuală. În sezonul trecut, Hațegan a oficiat în sferturile de finală ale Europa League și în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Szymon Marciniak (37 de ani) a arbitrat până în prezent 58 de meciuri din cupele europene. În sezonul trecut al Ligii Campionilor, polonezul nu a mai arbitrat după optimile de finală ale competiției.

Supercupa Europa 2018, Real Madrid – Atletico Madrid, va avea loc la 15 august pe arena ‘Lilleküla’ din Tallinn, cu o capacitate de 15.000 de locuri.

Real este deținătoarea Ligii Campionilor, iar Atletico a câștigat Europa League.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare