ULTIMA ORĂ | Trei jucători ai naționalei nu fac deplasarea în Serbia

Vlad Chiricheș, Eric Bicfalvi și Mihai Pintilii nu fac parte din lotul naționalei României care va face deplasarea la Belgrad, pentru partida cu Serbia, din Liga Națiunilor, care va avea loc luni, 10 septembrie.

Potrivit site-ului FRF, cei trei au probleme medicale serioase. Situația căpitanului Vlad Chiricheș e cea mai gravă, acesta având entorsă la genunchiul stâng, cu afectarea ligamentului încrucișat anterior.

Chiricheș s-a accidentat în minutul 30 al partidei cu Muntenegru de la Ploiești, în urma unui sprint, și a fost înlocuit cu Mihai Bălașa.

Fundașul central ar putea lipsi de pe teren câteva luni. “Chiricheș va efectua un nou control medical pentru a fi evaluat în privința unei posibile intervenții chirurgicale“, se mai arată în comunicatul FRF.

Mijlocașul Mihai Pintilii a suferit o leziune la nivelul mușchiului drept femural al coapsei drepte, potrivit examenului RMN. Pintilii (33 de ani) s-a accidentat în minutul 72 al meciului cu Muntenegru.

Nici mijlocașul Eric Bicfalvi nu va face deplasarea în Serbia, acuzând o suprasolicitare la mușchii adductori de la coapsa stângă.

Bicfalvi s-a accidentat în timpul unui antrenament la Mogoșoaia. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani ar fi fost titularizat în Serbia, cel mai probabil, după ce a început bine sezonul în Rusia, reușind să înscrie de trei ori pentru Ural.

În ciuda acestor probleme, selecționerul Cosmin Contra a decis să nu mai cheme niciun jucător la lot în vederea meciului cu Serbia de luni.

Spynews.ro