Sergiu Hanca, 26 de ani, va pleca în străinătate după aproape 3 ani petrecuți în tricoul lui Dinamo. Potrivit Gazetei Sporturilor, fotbalistul va ajunge în Polonia, la Cracovia.

Sergiu Hanca a anunțat că pentru el clubul din Ștefan cel Mare este ”mort” după ce soția acestuia a fost agresată de fani ai lui Dinamo, la Giurgiu. Jucătorul a cerut rezilerea contractului după cele întâmplate.

Potrivit Gazetei, formația din capitală i-a oferit fotbalistului două alternative- fie se poate transfera la orice club din țară sau străinătate care plătește 60.000 de euro plus TVA, fie poate deveni liber de contract dacă achită chiar el această sumă în contul clubului.

KS Cracovia este o echipă aflată pe locul 9 în prima ligă din Polonia, la două puncte distanţă de play-off. Clubul este cel mai vechi din istoria fotbalului polonez.

108 partide a disputat Hanca în toate competițiile în tricoul lui Dinamo. El a marcat 20 de goluri pentru ”câini”. Aproximativ 700.000 de euro este cota de piață a jucătorului, potrivit transfermarkt.com.

Dinamo a terminat anul pe locul 11, cu 22 de puncte obținute în 21 de etape. ”Câinii” au reușit doar 5 victorii în acest sezon.

Citește și Prima reacție a lui Dan Nistor după oferta lui Gigi Becali! ”BOMBĂ la început de an”