ULTIMA ORĂ | Primul jucător de tenis testat pozitiv cu noul coronavirus

Brazilianul Thiago Seyboth Wild (20 de ani, locul 114 ATP) este primul tenismen profesionist testat pozitiv cu noul coronavirus. Jucătorul le-a transmis fanilor un mesaj în care menționează că este în stare bună.

Thiago Seyboth Wild se află în izolare şi urmează instrucţiunile medicilor. Brazilianul le recomandă fanilor să rămână în case.

Salutare! Vreau să vă anunț că am luat COVID-19, m-am izolat în ultima săptămână și am urmat instrucțiunile medicilor. Vreau să vă reamintesc să rămâneți în case, să aveți grijă de oamenii pe care îi iubiți și să contribuiți la prevenirea răspândirii acestei boli“, a spus tenismenul.

Thiago Seyboth Wild este considerat unul dintre cei mai promițători jucători din circuit. Brazilianul a câştigat, la 1 martie, primul său turneu ATP, la Santiago de Chile, pe zgură.

Forurile de conducere din tenisul profesionist, ATP și WTA, au anunțat că toate competițiile programate până la 7 iunie inclusiv nu se vor desfășura conform calendarului, din cauza pandemiei de coronavirus.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Mesajul baschetbaliștilor români din Spania: “Stați în casă, să nu ajungeți cum suntem noi aici!”