ULTIMA ORĂ | Plecarea lui Dan Petrescu pare IMINENTĂ! ”Am călătorit în acelaşi avion cu el. Cel mai probabil va ajunge la CFR!”

Dan Petrescu are șanse tot mai mari să se despartă de CFR Cluj! A recunoscut-o inclusiv Iuliu Mureșan, conducătorul ardelenilor, care recunoaște că pentru chinezi nu ar fi o problemă să-l ia pe omul care a luat titlul în România cu Unirea Urziceni.

Plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj la sfârșitul acestui sezon pare iminentă, iar oficialii clujeni s-ar fi orientat rapid către un înlocuitor al acestuia. Conform jurnalistului Dumitru Graur, citat de telekomsport.ro, pe banca clujenilor ar urma să vină Ladislau Boloni, 65 de ani, antrenorul formației belgiene Antwerp și fost selecționer al României.

ladislau boloni la asa tg mure mutarea este aproape facuta 215350 1

Graur susţine că s-a întâlnit cu Boloni într-un avion cu destinaţia Bucureşti:

“O spun în premieră. Duminică seara, când m-am întors dintr-o deplasare de la Bruxelles, în acelaşi avion am călătorit cu Ladislau Boloni. Venea la Bucureşti, avea o întâlnire a doua zi, n-am intrat în detalii, nu am vrut să par insistent. Cel mai probabil, va ajunge la CFR Cluj. E posibil să se întâmple asta. Eu cred că va veni în locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj” , a declarat jurnalistul Dumitru Graur, pentru Telekom Sport.