FCSB a ratat încă o dată câștigarea titlului în Liga 1, iar Gigi Becali vrea să facă modificări semnificative în cadrul lotului. Nu mai puțin de opt jucători vor pleca în această vară de la echipa roș-albastră.

Opt jucători vor pleca de la noi. Portarul Stăncioiu, Artur Jorge, Găman, Cristi Tănase, Larie, Teixeira – să vedem dacă ne înțelegem – , Alibec … și mai e unul, pe care nu pot să vi-l spun„, a spus Becali la Digi Sport.

Contractele lui Eduard Stăncioiu, Artur Jorge, Cristian Tănase și Filipe Teixeira expiră în această vară. Valerică Găman mai are contract până în 2020, iar înțelegerea lui Ionuț Larie expiră în vara anului viitor.

Denis Alibec, considerat cel mai valoros jucător din lotul FCSB, a intrat în dizgrația lui Gigi Becali și a lui Nicolae Dică, din cauza comportamentului la antrenamente. Contractul atacantului expiră în vara anului 2021.

„Am trei atacanți în vizor”

În privința achizițiilor, Gigi Becali a anunțat că FCSB are nevoie de doi atacanți și de un fundaș central.

Astăzi am vorbit cu impresarul lui Nemec. Vrea o ofertă mai bună decât cea de iarna trecută. I-am făcut o ofertă și i-am zis că asta e ultima … și e valabilă până la 1 iunie. Eu am trei atacanți în vizor – Abang, Nemec și Omrani – … din care vreau să semnez doi. Cine acceptă primul, acela va veni. Le-am transmis să caute și un fundaș central bun. Planic nu va pleca„, a mai spus finanțatorul la Digi Sport.