RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

ULTIMA ORĂ | Mirel Rădoi a fost depistat pozitiv cu COVID-19! Ce urmează acum pentru selecționerul României

Naționala României va juca în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 împotriva reprezentativelor din Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein!

Prima reprezentativă a României și-a aflat numele echipelor cu care se vor bate pentru un loc la turneul final care va avea loc în Qatar. Selecționata condusă de Mirel Rădoi va da peste colosul Germania, dar și peste Islanda, echipa care a distrus visul “tricolorilor” de a participa la EURO 2020, turneu la care România va fi una dintre gazde.

Potrivit ultimelor informații, selecționerul Mirel Rădoi a fost depistat pozitiv cu coronavirus la testul efectuat în cursul zilei de luni. Acesta va efectua o nouă testare, în speranţa că rezultatul este unul fals pozitiv. Ulterior se va retesta în fiecare zi până când va avea două teste negative pentru a putea reveni alături de echipă.

radoi 1

Naționala României va debuta în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Qatar pe data de 25 martie, contra reprezentativei din Macedonia de Nord. “Tricolorii” mai au de disputat tot în această lună partidele cu Germania, 28 martie, și cu Armenia, 31 martie.

“’Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor’, a declarat Mirel Rădoi.

Selecționerul va efectua teste suplimentare în aceste zile pentru clarificarea situației. Îi urăm multă sănătate și îl așteptăm alături de noi!

Mulțumim tuturor instituțiilor media și jurnaliștilor care au solicitat acreditarea la acest eveniment pentru interesul acordat și pentru înțelegere”, s-a arătat în comunicatul emis de Federația Română de Fotbal.

Din păcate, există posibilitatea ca Mirel Rădoi să nu poată pregăti personal niciunul dintre cele trei meciuri oficiale care îi aşteaptă pe “tricolori”.

Citește și Iordănescu, sfat pentru Rădoi! „Tănase nu trebuie să lipsească!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare