ULTIMA ORĂ | Mihai Stoica a plecat de la FCSB! Ce i-a spus Gigi Becali

Situație extrem de complicată la FCSB! În condițiile în care nu are un antrenor, vicecampioana României a rămas și fără director sportiv, după ce Mihai Stoica și-a dat demisia, iar Gigi Becali a fost de acord.

Gigi Becali l-a criticat pe Mihai Stoica pentru situația actuală de la FCSB: lotul ‘subțire’ de jucători și pregătirea fizică deficitară.

Mihai Stoica (54 de ani) este la FCSB din 2002 și a ocupat funcțiile de director executiv, manager general și director sportiv.

gigi becali mihai stoica

MM e prietenul meu, dar a plecat! A venit azi și a zis că vrea să se retragă o perioadă. Vrea liniște, că are probleme medicale cu soacra. La meciuri poate să vină, dar nu mai stă pe bancă. I-am zis că peste o lună îl sun ca să-i dau primă de calificare în grupe… și a început să râdă.

Nu se schimbă nimic între noi, prietenia noastră. E moment greu acum, trebuie să ai inimă de leu ca să le duci. Nu vine nimeni în locul lui, nu o să fac asta, o să-i demonstrez că sunt prieten cu el. Cred că și pentru că vrea să se implice mai mult și nu poate, de aceea a plecat. I-am zis <Prietenii nu-și dau demisia, se acoperă, se apără, se încurajează>. Dar acum nu mai vrea“, a spus Gigi Becali la DigiSport.