ULTIMA ORĂ | Mihaela Buzărnescu ar putea să joace la US Open

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat la gleznă în timpul partidei cu ucraineanca Elina Svitolina, din turul doi al turneului de la Montreal, și a părăsit terenul într-un scaun cu rotile. Românca a suferit o ruptură la unul dintre ligamentele piciorului drept, dar s-ar putea recupera la timp pentru US Open.

După ce a cedat primul set cu 3-6, Mihaela Buzărnescu a revenit superb în setul al doilea, pe care l-a câștigat cu 7-6 (5). În decisiv, la 4-3 pentru Svitolina, Mihaela a călcat greșit în timpul unui sprint către minge și a căzut la marginea terenului. Românca a izbucnit în lacrimi și a urlat de durere.

„Vești bune: niciun os rupt. Vești proaste: un ligament rupt și întindere la alte două. Sunt foarte tristă că nu voi participa la US Open, dar voi da totul să mă refac până la turneele asiatice. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere”, a scris vineri Mihaela pe Twitter.

După doar o zi, jucătoarea în vârstă de 30 de ani este mai optimistă şi a anunţat că nu revine în țară, ci este dispusă să rişte pentru a forța prezența la ultimul turneu de Mare Șlem al anului.

”Rămân în New York pentru a mă recupera şi pentru a încerca să joc la US Open!”, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru ProSport.

Openul Statelor Unite va avea loc în perioada 27 august – 9 septembrie.

Săptămână trecută, Mihaela Buzărnescu a câștigat primul turneu WTA din carieră și se află la cea mai bună clasare – locul 20 în lume.

Spynews.ro