ULTIMA ORĂ | Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală! Anunțul poliției

Poliția Română l-a dat în urmărire generală pe Mario Iorgulescu, pentru omor și conducere sub influența alcoolului și a cocainei. Ieri, Tribunalul București a emis un mandat de arestare pe numele fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

Pe 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu conducea un Aston Martin în valoare de 300.000 de euro, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 24 ani, care a murit.

accident mario iorgulescu

Fotografia lui Mario Iorgulescu a fost afișată pe site-ul Poliției Române, la secțiunea dedicată persoanelor date în urmărire generală.

Citește și EXCLUSIV | Reacția șefilor de la CFR, după ce campioana riscă excluderea din Europa!

mario iorgulescu politia

În acest moment, Mario Iorgulescu (24 de ani) se află internat la o clinică din Italia. Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, susține că fiul său a suferit afecţiuni ale lobilor frontali ai creierului şi nu poate discuta cu anchetatorii

În timpul accidentului de anul trecut, Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și a consumat cocaină.

„Pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul (…) cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe,

Mario-Iorgulescu-1accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum”, este documentul depus de procurori, prin care au cerut arestarea.