Marian Drăgulescu, apt pentru Campionatul Mondial de la Doha

Gimnastul Marian Drăgulescu a primit avizul medical din partea INMS și poate concura la Campionatul Mondial de la Doha, din luna octombrie. Drăgulescu a fost exclus din lotul naţional și nu a primit dreptul de participare la Campionatul European.

Potrivit TVR, Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) a oferit acest aviz, după ce Drăgulescu a depășit anumite probleme cardiace.

Marian Drăgulescu (37 de ani) va participa la o primă competiţie internaţională săptămâna viitore, la etapa de Cupă Mondială din Ungaria.

marian dragulescu

Până la Campionatul Mondial din luna octombrie, Marian Drăgulescu şi-a anunţat prezența şi la etapa de Cupă Mondială de la Paris, precum şi la Campionatele Naţionale.

În luna iulie, Marian Drăgulescu a protestat în fața sediului Ministerului Tineretului și Sportului, după ce a fost exclus din lotul naţional din motive medicale. Gimnastul a dorit să participe la Campionatele Europene din Scoția, la aproape două luni după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

La acea vreme, Federația Română de Gimnastică a precizat că Drăgulescu nu a primit avizul medical de la Institutul Național de Medicină Sportivă.

Dragulescu

Marian Drăgulescu deține opt titluri mondiale, zece titluri europene (recorduri absolute pentru România), plus o medalie de argint și două de bronz la Jocurile Olimpice.