RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ionuț Radu poate veni la echipa națională pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia

Portarul Ionuţ Radu (23 de ani) poate veni la echipa naţională a României. Toate testele efectuate de fotbaliştii echipei Inter Milano pentru noul coronavirus au ieşit negative.

În urma testelor la coronavirus, efectuate duminică la Inter Milano, a fost înregistrat un singur caz pozitiv. Acesta însă nu este din rândul jucătorilor. Astfel că fotbaliştii convocaţi pot merge la naționalele țărilor lor, transmite news.ro, care citează Gazetta dello Sport.

Jucătorii Lukaku (Belgia), Eriksen (Danemarca), Skriniar (Slovacia), Hakimi (Maroc), Radu, Brozovici şi Perisici (Croaţia) au ocazia să evolueze pentru nașionalele lor.

Fotbaliştii echipei Inter care vor rămâne la Milano vor putea să se antreneze într-o bulă deocamdată, dar formaţia nu are încă permisiunea să joace vreun meci.

Ionut Radu Andrea Staccioli Insidefoto Sipa USA Profimedia 0560228263
Ionut Radu. Sursa foto: Andrea Staccioli-Insidefoto Sipa USA Profimedia

Selecţionerul Mirel Rădoi l-a convocat pe portarul Florin Iacob de la UTA, în locul lui Ionuț Radu.

Ionuţ Radu ar fi trebui să fie titular în partida din Serie A, cu Sassuolo, după ce slovenul Handanovici a fost găsit pozitiv. De asemenea, Radu fusese convocat la naţională pentru meciurile cu Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) şi Armenia (31 martie) din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Citește și Ionuț Radu, caracterizat în presa din Italia: “Face miracole cu reflexe de felină!”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare