RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

ULTIMA ORĂ | Ionuț Radu nu mai vine la națională, după ce Inter a intrat în carantină! Pe cine cheamă Rădoi în locul său

Goalkeeper-ul în vârstă de 23 de ani nu va mai putea să facă deplasarea către România, asta după ce echipa sa de club, Inter Milano, a intrat în izolare din cauza focarului de COVID-19!

Ghinion teribil pentru Ionuț Radu! După ce fusese anunțat titular în partida de sâmbărtă contra celor de la Sassuolo, portarul român nu va avea șansa să debuteze între buturile milnezilor. Potrivit ultimelor informații venite din partea celor de la Inter, toată echipa a intrat în carantină după ce De Vrij şi Vecino au fost și ei testați pozitiv. Drept urmare, meciul de peste două zile a fost și el amânat.

Înlocuitorul lui Radu pe lista jucătorilor convocați pentru cele trei meciuri din preliminariile Mondialului din Qatar este Florin Iacob (27 de ani), portarul formației UTA Arad, chemat în premieră la lotul național al primei reprezentative.

genoa-ionut-radu

“Internazionale Milano anunţă că Stefan de Vrij şi Matias Vecino au COVID-19, în urma testelor efectuate ieri. Cei doi jucători sunt deja în carantină. Deciziile Autorităţii Medicale din Milano:

1. Suspendă imediat orice activitate a echipei pentru patru zile, inclusiv duminică, 21 martie.
2. Meciul Inter – Sassuolo, programat pe 20 martie, nu se va mai juca.
3. Interzice tuturor jucătorilor de la Inter să răspundă convocărilor la echipele naţionale.

Testele vor fi repetate luni, 22 martie, înainte de reluarea activităţii echipei”, s-a arătat în comunicatul oficial al clubului din Milano.

Citește și Ionuț Radu, caracterizat în presa din Italia: „Face miracole cu reflexe de felină!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare