FCSB va avea un nou antrenor, care va fi anunțat după meciul din această seară cu Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Ligii Europa. Managerul sportiv al ‘roș-albaștrilor’, Narcis Răducan, a anunțat că este vorba despre un tehnician român.

Sub comanda antrenorului interimar Vergil Andronache, FCSB întâlneşte astăzi, de la ora 21.30, la Giurgiu, echipa portugheză Vitoria Guimaraes, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

FCSB are 4 eșecuri la rând în Liga 1 și ocupă locul 11 în clasament, după 6 etape.

Patronul a luat o decizie, dar până la ora jocului (cu Vitoria Guimaraes) va rămâne doar pentru noi, pentru liniștea echipei. Sunt discuții avansate cu un antrenor, nu a semnat, din ce știu eu. E român, normal. Eu îl doresc mult pe Edi Iordănescu, dar decizia finală e a patronului. S-au luat în calcul mai multe aspecte, sper că a fost inspirat.

Trebuie să scoatem echipa de acolo de unde este, nu ne face cinste și este extrem de stresantă această serie negativă. Domnul Becali va face anunțul privind antrenorul, în seara asta sau mâine„, a spus Narcis Răducan la DigiSport.

Vergil Andronache (48 de ani) este antrenor interimar de la începutul lunii august, după demisia lui Bogdan Andone.

Devis Mangia, Costel Enache, Toni Conceicao și Edi Iordănescu au fost ofertați de FCSB, dar au refuzat.