ULTIMA ORĂ | Eugen Trică revine la CFR Cluj. Anunțul campioanei

CFR Cluj a anunțat că Eugen Trică a devenit șeful departamentului de scouting al clubului. Trică (41 de ani) a fost atât jucător, cât și antrenor la gruparea ardeleană.

În sezonul 2017-2018, Eugen Trică a fost antrenor secund la Politehnica Iași. 

Bun venit, Eugen Trică! Începând de astăzi, familia CFR devine mai puternică! Fostul jucător al echipei noastre, Eugen Trică, a revenit acasă și a devenit șeful departamentului de scouting al clubului nostru! Așa cum v-am obișnuit și până acum, am adus lângă noi oameni care au scris istorie pentru CFR Cluj, precum Cristi Panin, Alin Minteuan, Cosmin Tilincă și Cosmin Văsîe, iar acum lista este completată de Eugen Trică, dublu Campion al României cu echipa noastră și câștigător a două Cupe! Multă baftă, Eugen! Bine ai revenit acasă!“, se arată într-un comunicat al clubului din Gruia.

eugen trica cfr

Eugen Trică a jucat pentru CFR Cluj în perioada 2007-2009, reușind 15 goluri. Ca antrenor, Trică a fost la Cluj în două mandate, 2013 și 2015, dar a rezistat mai puțin de un sezon.

CFR Cluj s-a despărțit de mai multe persoane din staff odată cu plecarea antrenorului Edi Iordănescu. Este vorba despre Bogdan Mara, directorul sportiv, Marian Copilu, strategul din umbră al formației ardelene, și șeful departamentului de scouting, Marius Bilașco.